Det har varit hektiskt i bageriet före jul. Första julen som jag bakar och alla rutiner sitter nog inte som de ska. Men jag tycker det har fungerat riktigt bra med de maskiner och ugnar som jag har. Min distrubutör ( det där ordet ser helt felstavat ut men jag kan inte komma på en bättre lösning...) har skött leveranserna perfekt och mina återförsäljare har sålt bröd som bara den.
Mina kunder är nöjda, så här långt iallafall, men jag undrar när smekmånaden är över... när klagomålen ska komma... Men som sagt, jag lär mig hela tiden och försöker bli bättre. Nu har jag stängt under julhelgen och kommer att börja baka på måndagkväll igen. Jag funderar på ett dillbröd till nyårshelgen, det vore väl gott till skaldjuren? Och lite knäckekex till ostbrickan.
Under julhelgen är familjen samlad och vi firar en mycket lugn helg. Kylan gör att man helst stannar inomhus och det är synd. Hundarna är frustrerade för de kan inte vara ute som de brukar, men det har utlovats mildare väder snart. Hoppas på det så vi kan ta ut valparna i snön.
Ha en härlig helg!
2 kommentarer:
Hej!
Hittade ditt Fikon och Hasselnötsbröd på Konsum idag.
Bekymmret nu är att sluta äta smörgåsar. Toppengott.
Leif
scshnernotJa visst är det gott!
Man får försöka hitta en balans i mackätandet...
Nu efter jul blir det ett uppehåll med fikonbröd, men det finns ju många andra goda.
Skicka en kommentar