söndag 7 februari 2010

I soporna

Salt är livets krydda!? Men inte om det blir för mycket kan jag då säga.
I skåpet fanns en mängd korn och kärnor av olika slag så jag tänkte det var bäst att använda upp det. Så solroskärnor, pumpakärnor, linfrö, sesamfrö och rågkross låg i blöt över natten. Och ikväll bakade jag brödet och jag borde förstått att allt inte stod rätt till för degen blev mycket lösare än vad jag tänkt. Men vad har man formar till om inte för att rädda situationen??


Jag tyckte också saltmängden i receptet var otroligt högt så jag tog mindre, men tydligen inte tillräckligt mycket mindre för det smakade inte gott.


Inte ens fåglarna skulle tycka det var gott!

5 kommentarer:

gittan sa...

Det var väl angett fel mängd salt i receptet eller var det matten som ställde till det...det ser iallafall väldigt gott ut :0)
Hoppas du får en Skön söndag utan överraskningar !

oumberligating sa...

Hmm....otur! Ser goda ut annars! Oumberlige Peter tittar in för att önska en fin Söndag!
Kram ifrån Mig!

Katarina sa...

Skönt att även du misslyckas ibland;)JAg gorde lingonlimpa ocg sirapslimpa i veckan som va och dom blev bra!
Ha en skön Söndag!

Barbro sa...

Jo Gittan några överraskningar blev det för taket läcker i hallen så det har Tobbe brutit upp. Och ikväll kommer Lasse hem från Spanien med en hemsk magsjuka...

Anonym sa...

Salt bröd, spara det åt mig syster ;o)
den alltid salt-sugne brodern