lördag 7 november 2009

Trött liten hund

I morse kl 6.30 åkte YoYo och jag till Östersund och inofficiell hundutställning. Det var över 200 hundar anmälda av alla möjliga raser. Vi höll till i en stor hall på F4området.


YoYo och jag var först där på morgonen och det var ganska bra för då kunde han bekanta sig med den läskiga "atmosfären" därinne. Golvet var halkigt men något bättre i ringarna för där fanns det mattor att gå på. Vi behöver ju inte springa så fort, men det var värre för de som skulle snurra på fort i ringarna.


Iallafall så skötte sig YoYo mycket bra i ringen och domaren fick känna och titta ordentligt. Han fick ett Hp och i och med att han var ensam Berger (naturligtvis, brukar inte vara många sådana) så blev han bäst i rasen, BIR. Så 2 stiliga rosetter fick han. I gruppfinalen blev han inte placerad.


Utanför ringen var han lite osäker och tyckte det var läskigt så han mopsade upp sig en del mot vissa hundar. Tittade de för noga på honom kunde han fräsa ifrån. Så dagen var mycket nyttig både för honom och för mig. Och nu sover han som en stock med huvudet under Lasses säng.

2 kommentarer:

Katarina sa...

Åhh vad han är duktig,fina rosetter har han fått till sin samling.

Anonym sa...

Grattis till Yoyos fina resultat! Alltid roligt när man åker hem med rosetter :)

Ulrika