söndag 15 februari 2009

Så här såg det ut i södra Spanien feb.09

Det här huset hyrde Lasse, Göran och Ulf av señor Ignacio. Det var kallt första kvällen som det kan bli när husen inte har någon centralvärme.
Det var regnigt de första dagarna så både kläder och golfprylar var genomblöta. Ni som varit till Tobias ser var Ignacio fått inspiration till väggmålningen ifrån...


Lasses favoritbil!! Citroen C4. Den blev kallad tekniklådan p.g.a att allt var elektroniskt. I den här rymdes 3 grabbar med resväskor och golfbagar. Ändå fanns det utrymme för att vifta på tårna...


Nu är dags för tävling: svenskarna mot spaniensvenskarna. Väderleksrapporten sade uppehåll och blåsigt men det verkar som om svenskarna är lite osäkra på att det kommer att stämma.
Spaniensvenskarna vann matchen.


En välbehövlig paus i klubbstugan.


Den här banan, Islantilla, ligger mitt i ett bostadsoråde, förmodligen för turister, så det gällde att hålla tungan rätt i munnen när de slog ut. Annars fanns risken för utslagna fönster. Den var riktigt rolig att spela på för den var utmanande och klurig.



Stilstudie.


Här kommer fikabilen på golfbanan Costa Esuri. Det fanns kaffe, dricka, öl och små bocadillos (mackor) och godis. Allt en golfare behöver när blodsockret sjunker.


Gissa vad som händer här?? Lasse har problem med golfvagnen för den ligger
upp och ned i diket. Hur kan det bli så? Ja ibland går det inte alltid som man vill och det här var en sådan dag för Lasse.


En vacker grön green!! på hål 18 på banan El Rompido Sur. Vackert väder var det också.
När de åkte därifrån efter 1 vecka skulle det bli fint väder. Visst är det typiskt?!









1 kommentar:

Anonym sa...

Det såg ju helt okey ut och stilstudien såg ju ut som det skulle bli en fullträff....har Lasse sänkt sig nu ?

Ser verkligen framemot rundor på golfbanan !
Var i Loka och slog bollar för att hålla svingen lite vid liv.
Det är ju bara mars kvar sen kan man ju börja lite smått..det är ju inte så långt dit..