torsdag 26 februari 2009

Trött idag

Nu har jag jobbat 4 dagar och känner mig helt slut. Trots att jag bara har några lektioner per dag så tar det på krafterna. Det är ju inte bara att gå till klassrummet, det är lite mer att tänka på. Och det sliter på en gaggig hjärna.

Sedan har jag nog spänt mig en del för det ömmar i rygg och axlar. Både Lasse och Tobias fick massera mig igårkväll. Men idag pratade jag med Linda , vår massagespecialist på skolan, så hon ska ta hand om mig sedan.

Och inte kunde jag hålla mig från att beställa en del fröer, så idag kom ett kuvert från Impecta med en massa blomfröer, olika solrosor både gula, korta och röda, rosenskäror vita och blandade. Naturligtvis flera vallmosorter och sedan ska jag prova en minidrivgurka. Det ska alltså bli en massa små slanggurkor. Gurkan måste jag sätta snart och även tomatfröerna som jag fick från Åke Truedsson. Men det får vänta till sportlovet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ta "helledigt" tills hormonkarusellen stannat och prioritera bara dig själv.....lätt för mig att säga....men vi är födda duktiga...eller ?